anime small

THE BEAUTY COLLECTIVE

facebook bpin binst b

home

Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015

Loulou de la Falaise: To alter ego του YSL

 «Δεν μου αρέσει το μαύρο, φοράς μαύρα όταν είσαι δυστυχισμένος." H Loulou de la Falaise ήταν ένα είδωλο της μόδας και η αιώνια μούσα του Yves Saint Laurent. Μια Αγγλο-Γαλλίδα αριστοκράτισσα που έπαιξε την δική της Bohemian Rhapsody στον κόσμο της μόδας του Παρισιού, φημισμένη για την έμπνευση και τα πολύχρωμα αξεσουάρ υψηλής ραπτικής που δημιουργούσε για τον Yves Saint Laurent.
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Carmen Miranda: The Brazilian Bombshell

Εξωτικά πολύχρωμα φρούτα, στολισμένα turban, η Carmen Miranda "η βόμβα από την Βραζιλία", η λαμπερή έκφραση του πνεύματος, της ζωτικότητας και της ουσίας του Λατινικού πολιτισμού, έγινε μαζικό είδωλο μόδας , αψήφησε τους κανόνες και έγραψε τη δική της μοναδική ιστορία. 
Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014

Dora Maar - Και η μούσα έπλασε τον Picasso

Μια γυναίκα γεμάτη πάθος, που ακτινοβολούσε ταλέντο και ομορφιά. Αν δεν την γνώριζε, ίσως ο Picasso να μην διέγραφε την ίδια καλλιτεχνική πορεία. Η σχέση τους ορόσημο για την τέχνη, το Σουρεαλισμό αλλά και για τις  βαθιές πληγές που άφησε στον εύθραυστο ψυχισμό αυτού του αερικού, του πλάσματος που ζούσε για τον έρωτα και την τέχνη, της Dora Maar.
Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Το στυλ το έλεγαν Diana Vreeland

Όλοι θα ήθελαν μια ζωή σαν της Diana Vreeland. Ακόμη και η ίδια η Diana Vreeland θα ήθελε η ζωή της να είναι ακριβώς όπως της Diana Vreeland.  

Λ. Κηφισίας 232, 15231, Αθήνα
Τ: 2106770888
E: [email protected]